Tisztelt Érdeklődő,

jelen információkkal segítünk Önnek oldalunk könnyű használatában és a rendelkezésre álló funkciók kezelésében, melyekkel Ön valóban másodpercek alatt találja meg az ideális utazást és a szálláshelyet, illetve egyszerűen foglalhatja azt le garantáltan alacsony áron.

SZÁLLÁSKERESÉS, RÉSZVÉTELI DÍJ SZÁMÍTÁSA – PILLANATOK ALATT

A nyitóoldalon levő keresőben kérjük adja meg a tervezett úti cél / szálláshely nevét (lehet sziget, régió, város vagy akár egy konkrét szálláshely neve is), az utazás időtartamát (egy vagy kéthetes, illetve ettől eltérő), opcionálisan a Kategóriát és az Ellátást, illetve a dátumválasztó naptárakkal az indulás legkorábbi és az érkezés legkésőbbi időpontját.

A Keresés gombra kattintva oldalunk azonnal megjeleníti a megadott paramétereknek megfelelő ajánlatok listáját. A Rendezés ablakra kattintva igényeinek megfelelően rendezheti a találati listát.

MEGRENDELÉS – SZÁLLÁSFOGLALÁS

A találati lista €/1 fő/utazás vonatkozásban adja meg az árat. A Tovább gombra kattintva megtekintheti a hotel részletes leírását és amennyiben az ajánlat elnyerte tetszését, ezen az oldalon intézheti az utazás megrendelését.
Kérjük, adja meg az utasok számát, válassza ki a szobatípust, majd töltse ki a Megrendelő adatait. Ha a Megrendelő is az Utasok közé tartozik, az „adatok másolása” feliratra kattintva az adatok automatikusan beillesztődnek az Utas #1 rovatba. Ezután adja meg a többi Utas adatait is. A kitöltendő mezők alatt találja az utazás teljes árát. Amennyiben valamennyi adatot megadott, megjelenik a Megrendelés küldése gomb, melyre kattintva megrendelése automatikusan küldésre kerül. Megrendelését a megfelelő gomb megnyomásával ki is nyomtathatja vagy letöltheti. A megrendelés előtt kérjük figyelmesen olvassa el a honlapon megtekinthető Utazási szerződést és Általános Szerződési Feltételeinket, illetve a Groupama Biztosítási Szabályzatot.

SZERZŐDÉSKÖTÉS

A megrendelést követően hamarosan megkapja a foglalás visszaigazolását, mely tartalmaz minden szükséges információt, egyebek mellett a fizetési feltételeket is. Az Utazási szerződés az Általános Szerződési Feltételeink szerint jön létre.
Kérjük, hogy a megrendelést követően rendszeresen ellenőrizze e-mail fiókját.

UTAZÁSI DOKUMENTUMOK

Az utazás és szállás igénybevételéhez szükséges Részvételi jegyet (un. voucher) a részvételi díj befizetését követően e-mailben küldjük meg az Ön részére, melyet kinyomtatva magával kell vinni az utazásra.
Kérjük, hogy a pénzügyi teljesítést követően rendszeresen ellenőrizze e-mail fiókját.

EGYÉB HASZNOS TUDNIVALÓK

Amennyiben nem talált az igényeinek megfelelő ajánlatot, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat és munkatársunk személyre szabott ajánlatot küld Önnek.